LEXUS SMARTPHONE

  • ANUL

    2012

Sincronizarea mașinii oferă posibilitatea de a sincroniza smartphone-ul cu computerul de bord al mașinii dumneavoastră pentru a obține informații vitale despre comportamentul mașinii.

Puteți verifica combustibilul, uleiul, presiunea în anvelope etc. din confortul casei dvs. doar folosind smartphone-ul.

Puteți porni mașina, seta temperatura interioară și planifica întâlniri fără a fi surprins de un rezervor gol, fiind avertizat în prealabil telefonic.

Procedând astfel, ne propunem să îmbunătățim performanța mașinii într-o lume în care economia de combustibil este un subiect fierbinte.

Analizați și comparați comportamentul mașinii dvs. într-o anumită perioadă de timp. Această funcție poate ajuta la economia de combustibil și vă poate îmbunătăți abilitățile de conducere.

Utilizați smartphone-ul pentru a trimite informații vitale. Dacă sunteți implicat într-un accident care face să apară airbag-urile, smartphone-ul trimite un SMS către numerele programate sau serviciile de urgență, informându-le despre locația dvs.

Luminile de avertizare nu sunt nimic nou, dar mesajele sunt. Ce faci când nu le recunoști?

Multe lumini de bord indică faptul că a apărut o defecțiune în sistemul vehiculului, dar nu identifică elementul sau sistemul care s-a defectat. În acest caz, un smartphone care poate furniza informațiile adecvate este un instrument foarte util.