Neither more nor less -

Proiectele NBC-ARHITECT au fost nominalizate la majoritatea secțiunilor Anualelor și Bienalelor de Arhitectură: arhitectura clădirilor, refuncționalizări reabilitări, restaurări, design interior, design de obiect și urbanism. Este astfel unul dintre puținele birouri de proiectare din România care a reușit acest lucru. Urmărim ca fiecare proiect să fie unicat și personalizat, armonizând nevoile beneficiarului cu impunerile sitului rezultând astfel soluții viabile și originale. 

NBC ARHITECT – avându-l ca arhitect principal pe Bogdan Neagu Constantin – a fost selectat în primii 50 Arhitecți din România de către Banca de Informații în Construcții, Arhitectură și Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Business Week Magazine. Suntem o echipă competentă care încearcă să fie la zi cu tendințele estetice și tehnologice pentru a putea răspunde cât mai competent provocărilor inițiate de clienții noștri. În cei peste 25 de ani de activitate am abordat cu succes o varietate foarte mare de funcțiuni: locuințe individuale și colective, ansambluri rezidențiale, spații comerciale, funcțiuni sportive, culturale și educative (grădinițe, biblioteci, memoriale, muzee, centre culturale), hoteluri, spitale, birouri și clădiri industriale de depozitare și producție, amenajări peisagistice, restaurare monumente de arhitectură. Oferim servicii complete de proiectare de arhitectură, structură, instalații, restaurări, design interior, design de obiect, peisagistică, urbanism, consultanță pe parcursul avizarii și a lucrărilor de execuție. Fiecare proiect este cel mai important și trebuie să iasa cel mai bine!

Echipa

DANA STANCIUCU Arhitect

NICOARA STOENESCU Arhitect

ANA MARIA URSACHE Arhitect

ALEXANDRU RADUT Arhitect

FLORIN AFANASENCO Arhitect

ANCA BALOTA Arhitect

CRISTIAN MITITELU Arhitect

VALENTIN DUMA Arhitect

CORALIA TABACU Office Manager

VICTOR SPINU Arhitect

BIANCA PEREANU Arhitect

RALUCA OPREA Asistent Manager

Premii

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

Locul I – Concursul “Fațada anului 2010” cu proiectul “Locuințe colective Aviației”

Selectat între primele 50 de birouri de arhitectură din România și apariția în publicația – A51

2009

2008

Selectat între primele 50 de birouri de arhitectură din România și apariția în publicația – A50

2007

2006

2004

Locul I – Concursul „Terenuri de tenis acoperite COR” organizat de Comitetul Olimpic Român 

2003

Locul II – Concursul „Wooden Houses for young people” organizat de MLPTL

2002

Locul V – Concursul „Houses to rent for young people” organizat de MLPTL

1999

1997

Locul III – Concursul Internațional „Panoceanic Television Studios”

”București în mileniul al treilea” prezentare a viziunii personale asupra viitorului urbanistic al Bucureștiului – susținută în cadrul Venice Umanistic